figure

Personvernregler

Personvernregler for Betelos apper

Betelos apper er en del av en forretningsløsninger som består av et web-systemer i tillegg til appene. Appene kan kun brukes dersom brukeren av appen har logget inn med brukernavn og passord hos en systemkunde på mLogg serveren. En systemkunde kan være en kommune eller et firma som bruker systemet i sin virksomhet.  Informasjon som sendes fra appene er tilgjengelig for brukere med riktig tilgang hos systemkunden.  Ingen andre har tilgang til data fra appen.

mLogg

mLogg sender posisjonsdata (GPS) til serveren når et oppdrag (brøyting, strøing med mer.) pågår. Oppdraget startes fra telefonen. Posisjonsdata blir sendt også om appen er i bakgrunnen så lenge oppdraget pågår. Det sendes ikke posisjonsdata når oppdraget er avsluttet av brukeren, eller hvis oppdraget er satt på pause.

Brukeren av appen kan også sende en melding bestående av tekst, bilde tatt med telefonens kamera og GPS posisjon hvor meldingen ble sendt fra.

mDrift

Brukere av appen kan sende opprette et avvik bestående av tekst, bilde tatt med telefonens kamera og GPS posisjon, som sendes til serveren. Appen kan også motta pushmelding fra serveren for å minne brukeren om ny arbeidsordre.