figure

Været lar seg ikke styre. Sats heller på god styring!

Ikon mLogg brøyting

Brøyting, strøing og kosting dokumenters i sanntidvia skybasert kommunikasjon. Løsningen krever minimalt med opplæring og investering i utstyr.

Ikon mLogg brøyting

mLogg-appen viser roder og registrerer fremdrift. Fremdrift kan følges i sanntid i en egen app eller på web.

Ikon mDrift oversikt

Alle parter har alltid oversikt
og man får et nøyaktig
fakturagrunnlag.

  Oversikt i sanntid

Programmet WebSystem brukes til å administrere basisdata som roder og brukere. I tillegg til rapportering og visning av pågående aktivitet på rodene.

 Utkalling av mannskap

Noen kunder kaller ut mannskap når det skal brøytes. Både web systemet og appen mLoggAdm har denne funksjonen. Velg hvem som skal ut å brøyte, trykk Send utkalling. Alarmen går på telefonen til sjåførene, som så bekrefter utkallingen. Deretter trykker Start oppdrag når de begynner runden.

Sjåførapp

Veldig enkel i bruk, krever minimalt med opplæring og investeringer. Det er bare å starte oppdraget, appen avslutter når man er ferdig. Underveis ser man kart med hele roden og det markeres hvor man har vært.

 Samarbeidsfunksjon

Flere sjåfører kan samarbeide om samme oppdrag og ha oversikt over hverandres fremdrift. Slik kan de sammen fullføre oppdraget mest mulig effektivt.

 Entrepenørside

Entreprenørene har tilgang på Entreprenørsiden som består av rapporter som kan brukes som fakturagrunnlag, og som viser timer for egne ansatte.

 Meldingsfunksjon

Sjåføren kan enkelt sende melding med bilde og tekst og for eksempel melde om feil eller hindringer og dokumentere jobb som er utført.

 Anbudsside

Egen side som viser kundens roder. Entreprenører som skal gi tilbud på brøyteoppdrag får tilgang til siden. Rodene vises i kart og i en tabell med veier/plasser med veilengde og kvadratmeter.

 Publikumsside

Publikumsside kan integreres på kundens hjemmeside og man kan enkelt se hvor det er brøytet og strødd den siste tiden.

Pop-up-varsel

Nå kan sjåførene selv legge inn pop-up-varsel direkte i appen.