figure

Løser krevende vinterdrift med mLogg

Det begynner å bli mange år siden mLogg for første gang var veiviser for entreprenørens brøytesjåfører. Siden den gang har mLogg blitt en viktig del av virksomhetens flåtestyring og bidrar til at Trondheims gående og syklende kommer seg trygt frem vinterstid.

Fakta

BN Entreprenør AS

Allsidig og erfaren entreprenør som ble etablert i 1973. Lokalisert i Trondheim, omsetter for rundt 330 millioner og har ca 115 ansatte (2021).

BN Entreprenør leverer:

  • Alle typer grunnarbeid, også gravefrie spesialoppdrag
  • Legging av fjernvarme, vann og avløp
  • Kabel- og linjearbeid samt fibernettutbygging
  • Mindre asfalteringsarbeider
  • Snøbrøyting, strøing, salting og feiing

Les mer på bne.no

mLogg skilte seg ut

– I 2017 begynte vi å avklare mulighetene for digital dokumentasjon av oppdrag. Det som gjorde at mLogg skilte seg ut var muligheten til å kalle ut mannskap og få sporing i samme system. I tillegg var Betelo villig til å lytte til våre innspill og ønsket å lage et system vi hadde bruk for, sier prosjektleder hos BN Entreprenør, Sveinung Aaslund.

Allsidig entreprenør

– Senhøsten 2017 var vi i gang og etter det har bare erfaringene bare blitt bedre og bedre! mLogg er enkelt, men har all den funksjonaliteten vi trenger, forteller Aaslund. BN Entreprenør er lokalisert i Trondheim og ble etablert i 1973. I tillegg til vinterdrift holder bedriften på med alt fra legging av fjernvarme, kabel og linjearbeid til vann- og avløpsarbeid. De er også spesialister på grunnarbeid og tjenester for bensinstasjoner. 

Alt på mobilen

– Sjåførene elsker appen! Spesielt kartet. Her ser de alltid hvor de er og hva som er utført. Og det kreves ikke lokalkunnskap for å kjøre en rode, det er bare å følge kartet. Er det noe spesielt å passe på underveis kan det legges inn pop-up-varsel, oppstår det avvik meldes dette enkelt inn i appen.

God dokumentasjon

Aaslund strekker seg i kontorstolen og kikker ut på vårværet. Det har vært en lang og hard vinter, men nå ser det ut til at den endelig slipper taket. – For min del vil jeg trekke frem kjørerapportene. De gir oss et godt dokumentert fakturagrunnlag, i tillegg kan de være gull verdt i forbindelse med klager eller skadesaker.  

Unik samarbeidsfunksjon

– Vi har en avtale med Trondheim kommune om at hele hovedgangnettet skal holde GsA-standard innen to timer etter snøfall. Dette vil si bar asfalt på gang- og sykkelveiene og for å få til dette bruker vi samarbeidsfunksjonen i mLogg aktivt. Vi har delt byen inn i områder og ved større snøfall kalles flere sjåfører ut samtidig. De har ulike farger på kartet og kan hele tiden følge hverandres fremdrift. Skulle for eksempel noe utstyr gå i stykker og en sjåfør få stopp, vil de andre kunne hjelpe til og ferdigstille roden. Ingenting blir glemt og alt blir dokumentert. Akkurat slik vi vil ha det!

Det merkes at mLogg er utviklet sammen med oss i bransjen. Brukervennlig og med den funksjonaliteten jeg trenger. Anbefales! – Bjørn Ove Nøstmo, BN Entrepenør (foto: Lykt)