figure

Trygg hyttevei med appen mLogg Fritid

Gunnar og Grete Dahl gjør seg klar til nok et vintereventyr på Nerskogen. Hytta ligger snørikt og værhardt til, rundt 800 meter over havet.  Men Gunnar og Grete er ikke bekymret, de har meldt sin ankomst i appen mLogg Fritid og vet at de kommer til nybrøytet hyttevei.

Om mLogg Fritid

  • En app utviklet spesielt for brøyting av hyttefelt og hytteveier.
  • Hytteeier kan enkelt bestille, endre eller avbestille brøyting.
  • Kartfunksjon gjør det enkelt å planlegge brøytingen.
  • Sanntid GPS-logging sikrer dokumentasjon og gir et presist fakturagrunnlag.
  • Punktvarsel, ankomstvisning og fellesmeldinger.

Les mer om mLogg Fritid

Bestiller brøyting med mobilen

– Appen er veldig enkel i bruk, vi bare skriver inn når vi tenker å komme og hvor lenge vi blir. Det er også mulig å gi beskjeder, om vi for eksempel blir flere biler og trenger mer parkeringsplass, forteller Gunnar og viser frem mLogg Fritid på mobilen. – Vi kan også chatte med han som brøyter, om det skulle bli noen endringer i planene.

Utnytter kapasiteten bedre

Oppe på Nerskogen gjør Kristian Stavne traktoren klar for brøyting. Det har kommet godt med snø, men nå er det meldt klarvær noen dager.

– mLogg Fritid gjør det mulig for meg å ha flere kunder, jeg får utnyttet tiden bedre og kan yte bedre service til hytteeierne. Jeg vet på forhånd hvilke hytter som blir brukt og kan planlegge kjøringen deretter. Spesielt når det er litt ruskete vær er dette nyttig, det fokker fort igjen oppi her og da prøver jeg å brøyte så nært opp til ankomsttidspunktet som mulig. Når jeg har vært og brøytet, sender appen automatisk ut en bekreftelse til hytteeier – praktisk for meg, trygt og oversiktlig for hytteeier.

Forutsigbarhet for alle parter

Kristian har brukt mLogg i flere år og er imponert over hvor flinke hytteeierne er til å bestille brøyting via appen. – Noen var nok litt skeptiske i starten, men oppdaget raskt hvor enkel appen var i bruk. Nå går det meste av seg selv og jeg har inntrykk av at de jeg brøyter for er veldig godt fornøyde.

Underveis til hytta har ekteparet Gunnar og Grete tatt seg en liten beinstrekk. Solen skinner, det er passe mange blå på gradestokken og de gleder seg til å komme opp til skiturer og bålkos. – Se der ja, sier Gunnar etter å ha sjekket mobilen. – Nå har han Kristian vært og brøytet, nå bærer det til fjells!

Portrett Gunnar Dahl

Hytteeier og skientusiast Gunnar Dahl synes det er trygt og godt å vite at det er brøytet når han og kona kommer frem til hytta. (Foto: Jostein S. Skjåk-Bræk)

Skigard

Det kan være snørikt på Nerskogen, men ved hjelp av appen mLogg Fritid får KSA Maskin optimal utnyttelse av kapasitet og maskinpark. (Foto: Jostein Bjørkøy)